ویندوز 11 – ویژگی‌ها و مشخصات سخت‌افزاری مورد نیاز

ویندوز 11 مایکروسافت
نوشته شده توسط البان

چند روزی است که نسخه‌ی نهایی جدیدترین سیستم عامل شرکت مایکروسافت، یعنی ویندوز 11 به شکل رسمی از سوی این شرکت معرفی شده و در اختیار خیل عظیم علاقمندان این سیستم عامل قرار گرفته است.

اما جدیدترین نسخه از ویندوز چه ویژگی‌هایی دارد؟ و اگر بخواهیم آن را روی سیستم خود نصب کنیم چه مشخصات سخت‌افزاری حداقلی لازم است؟ اساسا روی تمام کامپیوترها می‌توان این سیستم عامل را نصب کرد؟ با هم در این مطلب به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

مهمترین تغییرات و ویژگی های ویندوز 11

تغییرات رابط کاربری و ظاهری ویندوز 11

اولین چیزی که با نگاه اول در تغییرات طراحی ویندوز 11 به چشم می‌خورد، جابه‌جایی دکمه‌ی استارت به وسط تسک‌بار (taskbar) است. آیکون‌ها و نرم‌افزارها نیز به سمت مرکز جابجا شده و کنار آن قرار گرفته‌اند.

طراحی کلی رابط کاربری در ویندوز 11 ساده‌تر، با گوشه‌های کمی گردتر و رنگ‌های کمی شفاف‌تر است. شاید اگر از کاربران سیستم عامل مکینتاش شرکت اپل باشید، شباهت‌هایی بین رابط کاربری جدید ویندوز 11 و ظاهر مک او اس بیابید.

تغییرات مایکروسافت استور

فروشگاه ویندوز هم یکی از چیزهایی است که طبق ادعای خود مایکروسافت در ویندوز 11 تغییرات چشمگیری کرده است. رابط کاربری بهتر شده و احساس بهتری حین استفاده از آن خواهید داشت.

در فروشگاه مایکروسافت علاوه بر اینکه برنامه‌های بیشتری را در اختیار خواهید داشت، در عین حال جستجو و یافتن انواع گوناگون محتوا نظیر برنامه‌ها، فیلم‌ها، بازی‌ها و غیره نیز آسان‌تر شده است. طبق ادعای مایکروسافت در فروشگاه جدید تجربه‌ای باورنکردنی در انتظار کاربران خواهد بود.

مایکروسافت استور جدید

امولاتور یا شبیه‌ساز برنامه‌‌های اندروید

در ویندوز 11 برای اولین بار و بالاخره خواهید توانست اپلیکیشن‌های اندرویدی را نیز به ویندوز بیاورید. چیزی که بسیاری از کاربران سالها منتظر آن بوده‌اند.

البته ذکر این نکته نیز ضروری است که این موضوع تدریجی و بعد از مدتی رخ خواهد داد. یعنی در نسخه‌ی فعلی عرضه شده از ویندوز 11 این امکان در بدو امر وجود ندارد و به مرور و در ماه‌های آینده خواهید توانست اپلیکیشن‌های اندرویدی را نیز از طریق فروشگاه مایکروسافت و بدون نیاز به نصب نرم‌افزار جانبی دیگر روی ویندوز نصب و اجرا کنید.

اگرچه پیش از این نیز می‌توانستید در موارد خاص با روشهای مختلفی به برنامه‌های Android در ویندوز 10 خود (مثلا اگر گوشی‌های Samsung Galaxy می‌داشتید) دسترسی داشته باشید، اما ویندوز 11 اولین باری است که همه‌ی کاربران می‌توانند به سادگی اپلیکیشن‌های اندرویدی را مستقیماً بر روی ویندوز خود اجرا کنند و این ویژگی از سوی مایکروسافت به شکل ذاتی یا اصطلاحا native در ساختار ویندوز گنجانده شده است.

شبیه‌ساز اندروید ویندوز 11

هنگامی که در ماه‌های آتی این امکان فراهم شود، شما خواهید توانست برنامه‌های Android را از طریق Appstore آمازون در فروشگاه جدید مایکروسافت ببینید و استفاده کنید. این بدان معنی است که برای دسترسی به نزدیک به 500،000 اپلیکیشن موجود باید Amazon Appstore را نصب کنید. با این حال، احتمالا فعلا هنوز نمی‌توانید به همه‌ی برنامه‌های Android موجود در Google Play Store دسترسی داشته باشید. در هر حال باید صبر کرد و دید در ادامه این مسیر چطور پیش خواهد رفت.

نکته‌ی بعد اینکه برنامه‌های اندرویدی در نوار استارت ادغام شده و همچنین در تسک‌بار با پنجره‌های مخصوص خود ظاهر می‌شوند.

تغییرات بخش تنظیمات ویندوز 11

بدون شک، یکی از مهمترین تغییرات مربوط به تنظیمات جدید ویندوز 11 است که بازطراحی جدید و تغییرات تازه‌اش نسبت به ویندوز 10 در روند کار کردن شما با ویندوز اثری چشم‌گیر خواهد گذاشت. در کنار تم تمیز ویندوز 11 با گوشه‌های گرد، نوار کناری و ناوبری جدید و مفیدی به ویندوز اضافه می‌شود.

تنظیمات ویندوز 11

تنظیمات جدید همچنین شامل گزینه‌های بیشتری است که قبلاً فقط در بخش کنترل پنل (Control Panel) ویندوز یافت می‌شد؛ اما مایکروسافت قصد دارد به آرامی از کنترل پنل قدیمی خود دور شود.

مثل همیشه می‌توانید با فشار دادن ترکیب دکمه‌های  Windows+i روی صفحه کلید، پنجره‌ی تنظیمات را به سرعت باز کنید.

گروه‌بندی پنجره‌ها در قالب‌های مختلف

هنگامی که در حال کار بر روی تعدادی پنجره‌ی باز مختلف هستید، ویندوز 11 به شما این امکان را می‌دهد که آنها را در طرح‌بندی‌های مختلف روی صفحه مرتب کرده و همه‌ی آن پنجره‌ها را در آن ترتیب دلخواه ذخیره کنید. این قابلیت البته در ویندوز 10 نیز به شکلی دیگر وجود داشت اما در ویندوز 11 بهینه‌تر، بهتر و ساده‌تر شده است.

گروه‌بندی پنجره‌های ویندوز 11

برای استفاده از این قابلیت کافی است ماوس خود را روی دکمه‌ی مربع شکل مربوط به بزرگ کردن (ماکسیمایز کردن) صفحه در گوشه سمت راست بالای یک برنامه نگه دارید یا ترکیب دکمه‌های Win+Z را فشار دهید. چهار (یا شش تا اگر مانیتور بزرگی دارید) طرح‌بندی شبکه‌ای مختلف را خواهید دید که می‌توانید از بین آنها انتخاب کنید. هر طرح دارای چندین ناحیه در پیکربندی های متفاوت خواهد بود.
یک طرح‌بندی را انتخاب کنید و روی منطقه‌ای که می‌خواهید برنامه فعال شما در آن باشد نگه دارید. آن منطقه آبی می‌شود. روی آن کلیک کنید و برنامه‌ی شما در آن موقعیت قرار خواهد گرفت.

مایکروسافت تیمز

ویندوز 11 پلتفرم چت ویدیویی مایکروسافت تیمز را مستقیماً در سیستم عامل توسعه داده و دسترسی به آن را برای استفاده روزانه آسان‌تر کرده است. شما می‌توانید در مایکروسافت تیمز با کاربران در سیستم عامل‌های مختلف Windows، Android، Mac یا iOS ارتباط برقرار کنید.

مایکروسافت تیمز

قابلیت استفاده از چند دسکتاپ مختلف

ویندوز 11 به شما این امکان را می‌دهد تا راحت‌تر بتوانید چند دسکتاپ مجازی و مجزا برای هر قسمت از کارهای روزمره‌ی خود ایجاد کنید. این دسکتاپ‌ها را می‌توانید با رنگ‌ها، پس‌زمینه‌ها و سایر تنظیمات دلخواه و مختلف خود سفارشی‌سازی کنید.

در نتیجه شما می‌توانید دسکتاپ‌های گوناگون برای استفاده‌ی شخصی، محل کار، مدرسه، بازی یا هر چیز دیگری ایجاد کنید و به راحتی بین آنها جابه‌جا شوید. این قابلیت نیز کمابیش شبیه به ویژگی دسکتاپ مجازی در سیستم عامل MacOS است.

چند دسکتاپ

ویجت‌ها و منوی آن

ویندوز 11 ویجت‌ها را به طرز زیباتری به رابط کاربری اضافه می‌کند. یک فید قابل تنظیم که با استفاده از هوش مصنوعی بهینه شده و برای نمایش اطلاعاتی مانند اخبار، آب و هوا، نیم‌نگاهی به تقویم و لیست کارها و عکس‌های اخیر شما و موارد متعدد دیگر در اختیار شما قرار خواهد گرفت. ویجت‌ها در ویندوز 11 مشابه ویژگی متناظری هستند که در به‌روز‌رسانی اخیر ویندوز 10 یافت می‌شود.

ویجت های ویندوز 11


مطلب مرتبط: ارتقا لپ تاپ باید ها و نباید ها و بهترین راهکار


حداقل مشخصات سخت‌افزاری لازم برای نصب ویندوز 11

قبل از اینکه بخواهید ویندوز 11 را روی سیستم خود نصب کنید، باید مطمئن شوید که سیستم شما حداقل مشخصات لازم برای نصب را داشته باشد. طبق اعلامی که به شکل رسمی از سمت مایکروسافت بیان شده حداقل مشخصات سخت‌افزاری برای سیستم مورد نیاز جهت اجرای ویندوز 11 از این قرار است:

  • پردازنده‌ی 64 بیتی دو-هسته‌ای با فرکانس یک گیگاهرتز
  • 4 گیگابایت حافظه‌ی RAM
  • 64 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی
  • پشتیبانی از UEFI و Secure Boot
  • پشتیبانی از TPM 2.0
  • نمایشگر حداقل با ابعاد 9 اینچ با رزولوشن HD (720p) و عمق بیت 8 بیتی به ازای هر کانال رنگی
  • پشتیبانی از دایرکت ایکس نسخه 12 و WDDM 2.0

تقریبا می‌توان گفت که اگر طی سه یا چهار سال اخیر سیستم خود را تهیه کرده باشید، به احتمال بسیار زیاد قابلیت ارتقا و نصب ویندوز 11 را خواهید داشت.

اما برای تشخیص بهتر این موضوع، خود مایکروسافت هم ابزاری به نام PC Health Check ارائه کرده که از این لینک می توانید آن را دانلود کنید. بعد از دانلود و نصب این ابزار سازگاری سیستم شما با ویندوز 11 را بررسی می‌کند. اگر سیستم شما برای نصب ویندوز 11 سازگاری کافی را داشته باشد صفحه‌ای مشابه این عکس خواهید دید:

PC Health Check Results

فهرست پردازنده‌ها و موضوع TPM

علاوه‌بر این اگر مایل باشید خودتان فهرست پردازنده‌هایی که از سوی مایکروسافت اعلام شده و امکان پشتیبانی از ویندوز 11 را دارند ببینید؛ می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید:

همچنین نکته‌ی دیگری که لازم است به آن بپردازیم در مورد TPM است. این واژه مخفف تکنولوژی Trusted Platform Module است. البته این واژه در پیاده‌سازی پلتفرم توسط اینتل چنین نامیده شده و در پلتفرم‌های مبتنی بر AMD نام تجاری آن متفاوت است و Firmware TPM یا fTPM نامیده می‌شود.

اگر به طور خلاصه بخواهیم بگوییم این فناوری برای ارائه‌ی عملکردهای مبتنی بر سخت‌افزار و مرتبط با امنیت طراحی شده است. تراشه‌ی TPM یک پردازشگر رمزنگاری امن است که برای انجام عملیات رمزنگاری طراحی شده و دارای مکانیسم‌های امنیتی فیزیکی متعددی است که آن را در برابر دستکاری مقاوم می‌کند. در نتیجه نرم‌افزارهای مخرب قادر به دستکاری عملکردهای امنیتی TPM نیستند.

حال طبق اعلام مایکروسافت در نسخه‌ی جدید ویندوز نیاز به پشتیبانی از TPM 2.0 وجود دارد. اگر سیستمتان نسبتا جدید باشد، کافی است آن را در قسمت BIOS فعال کنید. چون فعال کردن این تراشه‌ی امنیتی به تنظیمات سازنده‌ی دستگاه بستگی دارد، در نتیجه مراحل و چگونگی آن در سیستم‌های مختلف متفاوت خواهد بود که بررسی فنی دقیق آن از حوصله‌ی این مطلب خارج است.

اگر این ویژگی روی سیستم شما فعال باشد یکی از روش‌های مطمئن شدن از آن مراجعه به Device Manager و مشاهده‌ی بخش Security devices است. چیزی شبیه به تصویر زیر:

TPM2

ارائه ویندوز 11 برای رایانه‌های شخصی که پشتیبانی نمی شوند!! 

همانطور که احتمالاً بسیاری از شما اطلاع دارید، به روز رسانی ویندوز 11 مایکروسافت دارای الزامات سخت افزاری سخت و بحث برانگیزی است. اما زمانی که این شرکت شروع به انتشار نسخه آزمایشی نهایی به‌روزرسانی مورد انتظار ویندوز 11 (22H2) کرد، به طور تصادفی نرم‌افزار جدید را به رایانه‌های شخصی پشتیبانی‌ نشده نیز ارائه کرد.

مایکروسافت نسخه‌های آزمایشی اولیه سیستم‌عامل خود را برای اعضای برنامه Windows Insider منتشر می‌کند، که ویژگی‌های جدید و هیجان‌انگیز اغلب از طریق آنها به گوش ما می‌رسند. به عنوان مثال، به‌روزرسانی ویندوز 11 22H2  منوی استارت بهتر، پشتیبانی بهتر از تبلت، درگ و دراپ، Mica برای برنامه‌های Win32 و تسک منیجر اصلاح‌شده را ارائه می‌کند.

همزمان با انتشار نسخه آزمایشی، اعضای واجد شرایط برنامه Windows Insider شروع به دریافت نسخه به‌روزرسانی آزمایشی کردند. با این حال، مایکروسافت طی یک اشتباه کوچک به طور تصادفی آن را به طور همزمان برای رایانه‌های شخصی پشتیبانی نشده ارسال کرد. به یاد داشته باشید که این یک برنامه انتخابی است، بنابراین، متأسفانه، در اختیار همه قرار نگرفت.

کاربران در سرتاسر توییتر و ردیت شروع به اشتراک‌گذاری گزارش‌هایی مبنی بر دریافت این به‌روزرسانی کردند که باعث شد برخی از آنها این سوال را مطرح کنند که آیا مایکروسافت آماده است تا سخت‌افزار مورد نیاز را کاهش دهد؟ با این حال، ما خبرهای بدی داریم. ظاهرا به نظر نمی رسد که مایکروسافت چنین قصدی داشته باشد.

به نظر می‌رسد که این به روز رسانی برای مدت طولانی در دسترس نبود و مایکروسافت به سرعت متوجه اشتباه خود شد. به‌روزرسانی رایانه‌های شخصی پشتیبانی‌نشده به سرعت از سرورها حذف شد و به‌عنوان یک به‌روزرسانی خودکار نیز منتشر نشد. احتمالاً فقط چند صد عضو خوش شانس برنامه Windows Insider آن را دریافت کردند و این به روز رسانی در اختیار کاربران معمولی قرار نگرفت.

با توجه به گزارش  Windows Latest، مایکروسافت بیانیه ای منتشر کرد و گفت: “این یک باگ است و تیم مناسب در حال بررسی آن است. الزامات تغییری نکرده‌اند.”

اگر تصادفی ویندوز 11 را روی رایانه‌ای که بر روی آن پشتیبانی نمی‌شود نصب کرده‌اید، می‌توانید از طریق منوی تنظیمات به ویندوز 10 برگردید. اما اگر همه چیز درست کار کند، ممکن است بتوانید از آن لذت ببرید.

در این مطلب مروری کلی بر ویژگی‌های جدید ویندوز 11 داشتیم و حداقل مشخصات سخت‌افزاری مورد نیاز برای نصب این سیستم عامل و نکات مختلف آن را نیز بررسی سریعی کردیم.

اگر حداقل سخت افزاری ویندوز 11 وجود نداشت، چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

در صورتیکه علاقه مند به ویندوز 11 هستید اما به سیستم شما دارای حداقل های مورد نیاز ویندوز 11 نیست، ادامه مطلب برایتان جذاب خواهد بود.

هنگامی که سر و کله‌ی ویندوز 11 پیدا شد، با برخی الزامات محدود کننده و بحث برانگیز راه اندازی شد. نکته قابل توجه این است که مایکروسافت برای استفاده از آن، کاربران را ملزم به آنلاین بودن و داشتن یک حساب کاربری فعال مایکروسافت می‌کند. با این حال، اگر رایانه شخصی شما سازگار نیست، گزینه‌ها و راه‌حل‌هایی وجود دارند که از نظر سختی و خطر با یکدیگر متفاوت هستند. این روش ها می توانند به سادگی اتصال کامپیوترتان به اینترنت یا به پیچیدگی ارتقاء دستی سخت افزار داخل کامپیوتر شما باشد.

تلاش خود را بکنید!! 

اگر سیستم شما صرفا برخی از حداقل سخت‌ افزار ویندوز 11 را ندارد، به هر حال می‌توانید برای نصب آن تلاش خود کنید.

اگر رایانه شما حداقل شرایط لازم را نداشته باشد، مایکروسافت نصب ویندوز 11 را توصیه نمی‌کند. این شرکت می‌گوید اجرای آخرین سیستم عامل خود بر روی دستگاهی که به اندازه کافی قدرتمند نیست، می‌تواند منجر به «مشکلات سازگاری» شود و در صورت آسیب رساندن به سخت‌افزار، رایانه شما از دریافت به‌روزرسانی جلوگیری کرده و ضمانت شما را لغو کند.

با وجود این، مایکروسافت دستورالعمل هایی را برای مشتریانی که می‌خواهند ویندوز 11 را روی دستگاهی که از آن پشتیبانی نمی‌کند استفاده کنند ارائه کرده است. بنابراین اگر می‌خواهید ریسک کنید، می‌توانید بدون توجه به حداقل سخت‌ افزار ویندوز 11 آن را نصب کنید و ببینید روی رایانه شما کار می کند یا خیر.

برای ارتقاء یک دستگاه پشتیبانی نشده، باید یک کلید رجیستری ایجاد کنید که بررسی مدل TPM 2.0 و CPU را دور بزند. پرسه زدن در بین کلیدهای رجیستری و ایجاد تغییرات در آنها خطرات خود را به همراه دارد، بنابراین قبل از انجام این کار مطمئن شوید می‌دانید که چه کاری انجام می‌دهید. وقتی کلید رجیستری مرتبط شد، باید بتوانید ابزار نصب ویندوز 11 را اجرا کرده و ویندوز خود را ارتقا دهید.

اگر هشدارهای مایکروسافت را نادیده گرفته و تصمیم به ارتقاء گرفتید، مراقب پیش آمدن هرگونه مشکلب باشید. ممکن است خوش شانس باشید و بدبیاری بزرگی نیاورید، اما اگر با مشکلاتی مواجه شدید، ده روز فرصت دارید تا از طریق ابزار بازیابی سیستم عامل دوباره به ویندوز 10 برگردید. برای این کار باید به منوی “استارت > تنظیمات > بازیابی سیستم” بروید و به عقب برگردید. پس از گذشت ده روز، ویندوز برای آزاد کردن فضای دیسک، فایل های بازیابی را حذف می کند و بازگردانی نسخه‌ی قبلی پیچیده‌تر می شود.

کامپیوتر خود را ارتقا دهید

اگر برای حداقل سخت‌ افزار ویندوز 11، کمبود رم یا کمبود فضای ذخیره سازی دارید، یک راه حل بسیار آسان برای آن وجود دارد. شما می‌توانید دو برابر حداقل رم مورد نیاز ویندوز 11 را با قیمت مناسبی تهیه کنید؛ در حالی که یک هارد اکسترنال ارزان قیمت می‌تواند به شما کمک کند فضای مورد نیاز خود را آزاد کنید. همچنین می‌توانید از کلیپ‌های RAM استفاده کنید؛ مطمئن شوید که از روش‌های صحیح استفاده می‌کنید و رمی که خریداری کرده‌اید با بقیه سخت افزار کامپیوتر شما سازگار است. یک هارد اکسترنال می‌تواند از طریق USB نیز به رایانه‌تان متصل شود.

متأسفانه، برای اکثر کاربرانی که در حال حاضر قصد استفاده از ویندوز 11 را دارند، ارتقاءهای مورد نیاز پیچیده‌تر و گران‌تر از فقط نصب رم جدید یا اتصال یک هارد دیسک خارجی است. خبر خوب این است که ممکن است مجبور نباشید یک مادربرد کاملاً جدید بخرید و نصب کنید. شما به تراشه‌ای با ماژول پلتفرم قابل اعتماد (TPM) نیاز دارید که از TPM 2.0 پشتیبانی کند. اگر کامپیوتر خود را بعد از 28 جولای 2016 خریداری کرده‌اید، احتمالا دارای یک تراشه TPM سازگار است.

ماژول‌های TPM در دسترس هستند و با برخی از مادربردهای قدیمی نیز سازگار هستند. بنابراین قبل از اینکه ریگ خود را تکه تکه کنید، نگاهی به آن هم بیاندازید. رایانه شما ممکن است دارای یک تراشه TPM سازگار باشد که شما آن را فعال نکرده‌اید، بنابراین این بررسی را انجام داده و در صورت لزوم آن را فعال کنید و دسترسی‌های لازم را به آن بدهید.


مطلب مرتبط: صفر تا صد ارتقای لپ تاپ


همچنین به یک پردازنده نسبتاً جدید نیاز خواهید داشت. قدیمی‌ترین پردازنده‌ای که برای پوشش حداقل سخت افزار ویندوز 11 نیاز داید، نسل هشتم پردازنده اینتل است که برای اولین بار در آگوست 2017 راه‌اندازی شد. کاربران AMD به سخت‌افزار جدیدتری هم نیاز دارند: Zen 2 که در سال 2019 وارد بازار شد، قدیمی‌ترین CPU AMD سازگار با ویندوز 11 است.

نصب پردازنده یکی از ظریف ترین بخش‌های ساخت رایانه شخصی است، اما کاری است که یک آماتور می‌تواند در کمتر از 30 دقیقه انجام دهد. مادربردها و سایر اجزاء معمولاً درجاتی از قابلیت استفاده در آینده را دارند، بنابراین اگر پردازنده شما مانع ارتقاء ویندوز می‌شود، احتمال اینکه بتوانید یک CPU سازگار را نصب کنید بسیار بالا است. ارتقاء سخت افزار لپ تاپ پیچیده‌تر است و محدوده قطعات سازگار نیز در لپ تاپ‌ها بسیار محدودتر است. ممکن است مقداری لحیم کاری درکار باشد؛ اما اگر به اندازه‌ی کافی وارد باشید، می‌توانید لپ‌تاپ‌تان را نیز ارتقا دهید.

خیلی نگران نباشید

اگر کامپیتور یا لپ تاپ شما حداقل سخت‌ افزار ویندوز 11 را ندارد، لازم است بدانید که مایکروسافت قصد ندارد ویندوز ۱۰ را به این زودی‌ها (نزدیکترین تاریخ ممکن تا اکتبر 2025 است) “بازنشسته” کند؛ بنابراین کاربران ویندوز 10 هنوز چند سال فرصت دارند تا به فکر یک سیستم عامل جدید باشند. ویندوز 10 تا زمانی که بازنشسته نشود، به پشتیبانی بسیاری از به روز رسانی‌های امنیتی مهم و رفع اشکال ادامه خواهد داد. لازم نیست برای ارتقا عجله داشته باشید و حتی ممکن است بهتر باشد به‌جای نصب سیستم عامل جدید روی رایانه شخصی قدیمی‌ای که در حال حاضر دارید، تا یک یا دو سال دیگر یک دستگاه جدید بخرید.


مطلب مرتبط: سیستم مورد نیاز ویندوز 10


اگر کمی صبر کنید، این احتمال نیز وجود دارد که مایکروسافت الزامات ویندوز 11 را کاهش دهد. سال گذشته این شرکت گفت که الزامات آن “با آزمایش تغییر می‌کند”، بنابراین این احتمال وجود دارد که مایکروسافت تلاش کرده و تعداد دستگاه‌های ویندوزی که از نسخه‌ی ۱۱ پشتیبانی می‌کنند را به حداکثر برساند. در هر صورت، دلیلی وجود ندارد که احساس کنید نیاز فوری به ارتقا ویندوز دارید. خیالتان راحت باشد.

با توجه به مطالب بالا اگر به نصب این ویندوز علاقه مند شدید، توصبه می کنیم ابتدا نحوه‌ی نصب ویندوز 11 را مطالعه نمایید. همچنین اگر در هر کدام از این موارد سوال یا نیاز به راهنمایی داشتید، تیم تخصصی تعمیرات لپ تاپ البان در خدمت شماست.

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید