بلاک کردن در واتساپ چگونه است و چگونه می توان آن را تشخیص داد؟

بلاک کردن در واتساپ
نوشته شده توسط البان

حتما برایتان پیش آمده که نخواهید به هر دلیلی از شخصی پیامی دریافت کنید، مخصوصا در فضاهای مجازی اینترنتی. در این پست می خواهیم در رابطه با بلاک شدن و بلاک کردن در واتساپ برایتان بگوییم. فقط این را بدانید که در واتساپ هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم باید بپسندی! 🙂

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

بلاک شدن و بلاک کردن یکی از مشکلاتی است که می توان از دسته مشکلات واتس اپ و انواع ترفندهای آن دانست و البان برایتان توضیح می دهد.

چگونه شماره ای را در واتساپ بلاک کنیم

برای بلاک کردن در واتساپ دو روش وجود دارد:

اول اینکه چت شماره یا مخاطب مورد نظر را باز کنید. روی نام یا شماره اش بزنید تا به بخش مربوط به تنظیمات مخاطب بروید. در انتهای این صفحه، یکی مانده به آخر گزینه ای هست به رنگ قرمز و نوشته Block Contact که با انتخاب آن مخاطب بلاک می شود.

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

روش دیگر این است که از طریق تنظیمات واتساپ ابتدا Account بعد Privacy و در انتها گزینه Blocked را بزنید. در این بخش لیستی از شماره هایی که در واتساپ بلاک کرده اید را می توانید ببینید، شماره ای اضافه کنید و یا شماره ای را از بلاک بودن خارج سازید.

هنگام بلاک کردن در واتساپ چه اتفاقاتی می افتد؟

بر خلاف بلاک کردن در تلگرام، در واتساپ هم بلاک کننده و هم بلاک شونده محدودیت هایی پیدا می کنند که به تفکیک آن ها را بیان خواهیم کرد. فقط در ابتدا بگوییم که هنگام بلاک کردن در واتساپ هیچ اتفاقی برای پیام های قبلی شما و مخاطب مورد نظر رخ نخواهد داد!

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

ارسال و دریافت پیام های جدید

دو مخاطبی که یکی دیگری را بلاک کرده باشد، امکان ارسال پیام به یکدیگر ندارند. بلاک شده، پیام می فرستد، اما به بلاک کننده نخواهد رسید. بلاک کننده هم اگر کاری بخواهد بکند از طرف واتساپ پیامی دریافت خواهد کرد که شما این مخاطب را بلاک کرده اید و پیام ها به او نمی رسند. و پیام ارسالی تنها یک تک تیک خاکستری می خورد، یعنی ارسال شده اما به گیرنده نرسیده!

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

تمام این پیام های ارسالی بعد از رفع بلاک، از بین می روند و هیچکدام از پیام ها و تماس ها هنگام بلاک بودن نمی مانند!

تماس واتساپی

وقتی مخاطبی بلاک می شود، هیچیک نمی تواند با دیگری تماس بگیرد! بلاک شده، هنگام برقراری تماس مشکلی متوجه نخواهد شد، گویی تماس در حال برقرار شدن است، اما بلاک کننده هیچ پیام یا زنگی دریافت نمی کند. وقتی هم بلاک کننده بخواهد تماس برقرار کند، واتساپ پیام می دهد که این مخاطب را بلاک کرده ای و نمی توانی با او تماس بگیری!

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

وضعیت آنلاین

در اینجا هم محدودیت دو طرفه هست. وضعیت آنلاین بودن، آخرین زمان آنلاین بودن، برای هر دو طرف رابطه بلاک شده وجود نخواهد داشت! کلا چیزی در این بخش، یعنی زیر نام مخاطب نوشته نخواهد شد.

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

البته این حالت بدون بلاک کردن در واتساپ هم قابل انجام هست و از طریق تنظیمات که در پستی دیگر به آن می پردازیم.

عکس پروفایل

عکس پروفایل در حالت رابطه بلاک شده، به صورت حالت پیشفرض واتساپ تبدیل می شود و شما نمی توانید عکس جدید پروفایل شخص بلاک شده یا بلاک کننده را ببینید.

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

توضیحات

پروفایل هر شخص یک توضیحات یا همان about دارد. افراد بلاک شده نمی توانند این بخش را از یکدیگر ببینند.

بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان بلاک کردن در واتساپ ، اِلـبان

چت در گروه

در گروه ها اوضاع فرق می کند. دیگر موارد گفته شده در رابطه با چت مطرح نیست. اگر دو فرد که یکی دیگری را بلاک کرده در یک گروه عضو باشند، باز هم می توانند پیغام هایی که هر یک در گروه می گذارند را ببینند! حتی اگر اعضای آن گروه فقط همان دو نفر باشند!!

آیا بلاک کردن در واتساپ به معنای پاک کردن مخاطب است؟

پاسخ به این سوال در یک کلام خیر است. بلاک کردن با پاک کردن تفاوت دارد.

چگونه بفهمیم که بلاک شده ایم؟

نشانه های بالا که ذکر شدند را بررسی کنید. اگر در مورد شما و شخص دیگری صدق می کرد، آنگاه به این معنا هست که بلاک شده اید!

16 دیدگاه

  • سلام من سوال دارم . به شخصی اشتباهی پیام دادم و اون پیام رو برا خودم حذف کردم . بلافاصله بلاکش کردم . میخوام بدونم اون پیام برا اون شخص رفته یا نه ؟ میشه راهنمایی کنین ؟ ممنون

  • سلام ببخشید من سوال دارم. چجوری مخاطب مسدود شده درواتساپ را پاک کنیم؟ یعنی از مسدودی درش نیاریم همونجور مسدودشده پاکش کنیم. که دیگر درلیست بلاکها نبینیمش؟

    • سلام
      در تنظیمات واتساپ به بخشی که مخاطبان بلاک شده را نشان می دهد بروید (Settings->Account->Privacy->Blocked)
      هر مخاطبی که می خواهید از بلاک بودن در بیاید را انتخاب کنید، به انتهای صفحه بروید و گزینه unblock را انتخاب کنید

  • سلام
    کسی که بلاک کردم و در گروهی اون هم عضوهیکارکنم تو گروه هم پیام های همو نبینیم؟

    • سلام
      اگر بکاپ می گرفتین میشه از اون برشون گردوند، اما در حالت عادی خیر
      اما با بلاک کردن نباید پیام های قبلی پاک می شدند

  • سلام، شخصی من رو بلاک کرده در واتساپ ولی قسمت about هنوز من میتونم ببینم از خودشم پرسیدم گفت بلاکم عکسش نیست ولی about هست. آیا همچین چیزی امکان داره؟

    • سلام
      احتمالا اگر این بخش را به روز کند، شما متوجه نشوید و اطلاعاتی که می بینید مربوط به پیش از بلاک کردن باشد

دیدگاهتان را بنویسید