حذف خودکار اپ در آیفون یا آفلود چیست و چگونه برطرفش کنیم

حذف خودکار اپ در آیفون | تعمیرات موبایل البان
نوشته شده توسط البان

یکی از مشکلاتی که برخی از کاربران آیفون از آن شکایت کرده اند حذف خودکار اپ در آیفون است. در این پست می خواهیم در این رابطه برایتان توضیحاتی ارائه دهیم و بگوییم که چکار کنید تا این اتفاق نیفتد.

حذف خودکار اپ در آیفون | تعمیرات موبایل البان

این موضوع از ios 11 به بعد در گوشی های آیفون شروع شده و باعث ناراحتی عده ای از کاربران هم شده است.

مطلب مرتبط: تعمیرات آیفون در البان

حذف خودکار اپ در آیفون یا آفلود شدن اپ یه چه معنایی است؟

آیفون یا اپل در به روز رسانی ios 11 یک ویژگی جدید اضافه کرد تا وقتی در گوشی شما از اپی استفاده نشود، به صورت آفلود شود و فضایی از گوشی خالی شود.

آفلود شدن یعنی اینکه خود برنامه پاک می شود، اما اطلاعات شما در آن اپ باقی می مانند.

پس از حذف خودکار اپ در آیفون آیکون اپ در گوشی دیده می شود، اما یک علامت ابر کوچک نیز در کنار آن خواهد بود. این یعنی این اپ به حالت آفلود رفته و با زدن روی آن به نصب مجددش هدایت می شوید.

حذف خودکار اپ در آیفون | تعمیرات موبایل البان

این ویژگی با هدف آزادسازی حافظه آیفون ایجاد شده و مخصوصا هنگامی که گوشی شما پر است این موضوع بیشتر انجام می شود.

چگونه باید از حذف خودکار اپ در آیفون پیشگیری کنیم؟

این ویژگی در تمام گوشی هایی که دارای iOS 11 به بعد هستند ممکن است پیش بیاید. کلا یکی از پیشنهادهای گوشی برای خالی کردن حافظه نیز همین روش است. که سبب ناراحتی بسیار از کاربران نیز شده است.

برای اینکه این ویژگی حذف خودکار اپ در آیفون را غیر فعال کنید گام های زیر را پیش ببرید:

  • در گوشی به تنظیمات (Settings) و سپس بخش اپ استور (App Store) بروید
  • در انتهای صفحه گزینه ای هست تحت عنوان Offload Unused Apps
  • این گزینه باید غیرفعال باشد تا از حذف خودکار اپ در آیفون جلوگیری کنید.

حذف خودکار اپ در آیفون | تعمیرات موبایل البان

البته که می توانید در صفحه ابتدایی تنظیمات عبارت offload را هم سرچ کنید و مستقیم به مقصد برسید اما روش گفته شده نیز شاید راحت تر باشد تا به محل درست بروید.

نکته مهم این است که این گزینه باید غیرفعال باشد، فعال بودن آن سبب حذف خودکار اپ در آیفون خواهد شد.

چگونه می توان برخی از اپ ها را به انتخاب خودمان آفلود کنیم؟

اما زمانی هست که شما یک اپ با حجم بالا دارید (مخصوصا انواع بازی ها) و می خواهید آن را پاک کنید اما از اطلاعاتی که درونش دارید، اولا نمی توانید بکاپ بگیرید و ثانیا برایتان مهم هستند. در این موراد دیگر بحث حذف خودکار مطرح نیست و خودتان می خواهید یک اپ خاص را آفلود کنید.

برای اینکه یک اپ را حذف کنید بدون اینکه اطلاعاتتان در آن اپ حذف شوند، باید مراحل زیر را پیش ببرید.

  • در گوشی به تنظیمات (Settings) و سپس بخش جنرال (General) بروید.
  • گزینه حافظه (iPhone Storage) را پیدا کرده و وارد آن بشوید.
  • اندکی صبر کنید تا اپ ها باز شوند و بعد اپ مورد نظرتان را پیدا کنید و روی آن بزنید.
  • در این بخش، یک گزینه هست تحت عنوان offfload app. با انتخاب آن اپ پاک می شود اما اطلاعاتتان داخل آن پاک نمی شوند

حذف خودکار اپ در آیفون | تعمیرات موبایل البان

به این ترتیب یک اپ سنگین از گوشیتون حذف شده بدون اینکه اطلاعات شما در آن پاک شود و می توانید بعدا مجدد آن را نصب کنید و از همین نقطه فعلی در آن شروع کنید.


مرتبط: به روز رسانی گوشی آیفون و مشکلات احتمالی پیش رو


مشاوره رایگان در مورد مشکلات آیفون

اگر شما در این زمینه یا هر زمینه دیگری از آیفون مشکلی داشتین می توانید مشکل خودتان را با در میان بگذارید و ما شما را به گونه ای راهنمایی خواهیم کرد تا بتوانید خودتان مشکلتان را حل نمایید.

برای این منظور می توانید در پایین همین پست سوال خود را بپرسید و یا به صفحه اینستاگرامی البان بیایید و از طریق پیام دایرکت سوال خود را بپرسید. کارشناسان تمام تلاششان را خواهند کرد تا بتوانند مشکل شما را به واسطه خودتان حل کنند.

پیج البان در اینستاگرام: elbaancom

6 دیدگاه

  • سلام
    گوشي من آيفون ٦، ١٦ گيگ هست و ظاهرا مشكلم كمبود حافظه هست كه اين اتفاق با توضيحاتي كه شما نوشتين پيش مي ياد ، آيا هاردش رو مي تونم ارتقا بدم ؟ تا چقدر ؟ و مشكلي برام پيش نمي ياد ؟

    • سلام
      دقیقا، این مشکل برای عزیزانی همچون شما که حافظه اصلی گوشیشون هم کم هست بیشتر پیش میاد
      اما بهترین توصیه برای شما این است که اگر می خواهید همچنان از گوشیتون استفاده کنید، حافظه اصلی آن را ارتقا دهید. این کار را با البان می توانید انجام دهید. تا 64 گیگ و حتی 128 گیگ
      کافی است یک درخواست رایگان در سامانه تعمیرات البان به نشانی https://elbaan.com/repair/ ثبت کنید تا کارشناسان البان به صورت رایگان شما را راهنمایی کنند

  • سلام. اگه یه بازی رو آفلود کنم، اینکه تا کدوم مرحله توی اون بازی پیش رفتم هم ذخیره می‌شه یا نه؟
    ممنون.

    • سلام
      بله، خوبی آفلود کردن همینه. همه پیشرفتهایی که در بازی داشتین باقی میمونه و وقتی دوباره نصبش کنید همش برمیگرده

دیدگاهتان را بنویسید